Maak kennis met het team van
Loes Selten.

Het team bestaat uit vier specialisten met elk hun eigen expertise.

Maak kennis met het team van Loes Selten. Het team bestaat uit vier logopedisten gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van stem- en keelklachten. De praktijk biedt ook behandelingen op het gebied van: craniosacraal therapie, vragen rondom uitspraak en transgenderdysforie. Leer het team op deze pagina beter kennen.

Onze Specialisten

Loes Selten

Logopedist gespecialiseerd in het behandelen van stem- en keelklachten, daarnaast Craniosacraal therapeut en docent.

 

Al tijdens mijn studie werd ik gedreven door liefde voor het vak ‘stem’. Mijn stages heb ik dan ook doorlopen enkel op het gebied van stem in verschillende settings. Na een aantal jaar ervaring op te hebben gedaan in het behandelen van stem- en keelklachten, heb ik in 2017 de studie tot Craniosacraal therapeut afgerond. Inmiddels sta ik aan het roer van Loes Selten en geef ik leiding aan een team van fantastische specialisten.

 

Naast therapeut voor stem- en keelklachten ben ik ook actief als Craniosacraal therapeut, en ben ik docent Manuele Facillitatie van de Larynx. Ook ben ik momenteel bezig met een opleiding tot docent Craniosacraal therapie. Dit sluit naadloos aan op onze visie: de mens in totaliteit bekijken, en klachten kunnen soms een andere oorzaak hebben dan aangenomen. Mijn achtergrond als Craniosacraal therapeut maakt mij een goede logopedist, en andersom. Beide vakken versterken elkaar en zorgen voor een brede visie richting ons specialisme.

 

Samen met Babz Verhoeven heb ik Vocalreset opgezet. Een origineel, compleet en uniek concept wat in samenwerking met Vocalized is ontwikkeld. De doelgroep is stemprofessionals (vocalisten en/of zangdocenten) die bewust stil willen staan bij zichzelf en hun stem. Tijdens de Vocalreset werk ik zowel als logopedist en Craniosacraal therapeut en help ik de stemprofessionals met diverse vraagstukken.

 

E: loes@loesselten.nl

Myrthe Kools

Logopedist gespecialiseerd in het behandelen van stem- en keelklachten, met kennis en ervaring op het gebied van articulatie en transgenderdysforie.

 

Vroeger trok de stem voor het eerst mijn aandacht doordat ik op jonge leeftijd begon met zingen. Twintig jaar later is dit uitgegroeid tot een van mijn grootste passies. Ik word gefascineerd door de (zang)stem in de meest brede en creatieve zin van het woord.

 

Inmiddels heb ik me gespecialiseerd op het gebied van ‘stem en articulatie’ bij jongeren en volwassenen die veelal (professioneel) met hun stem en spraak bezig zijn. Sinds 2013 richt ik me ook op articulatie en accenten. Ik begeleid cliënten, beroepssprekers en zangers onder andere in het afleren van een accent. Ook houd ik me bezig met hun stem, uitspraak, expressie en diens invloed op de voordracht.

 

Naast logopedist bij ‘Loes Selten instituut voor stem en keel’ ben ik ook werkzaam als Docent ‘Stem en Spraak’ aan de Nederlandse Musical Academie en docent Manule facilitatie van de Larynx. Ook was ik vijf jaar verbonden als docent aan de opleiding Logopedie op de HAN.

 

E: myrthe@loesselten.nl

Marieke van Seccelen

Logopedist gespecialiseerd in het behandelen van stem- en keelklachten

 

Al vanaf mijn kindertijd ben ik veel bezig met mijn eigen stem en expressie. Voornamelijk door middel van zang, maar ook in dans en toneel. Mijn liefde voor stem en zang heeft zich daarna verder ontwikkeld en dit heeft geleid tot de keuze om logopedist te worden.

 

De afgelopen jaren heb ik veel geleerd over diagnostiek en behandeling van stem en articulatie bij jongeren en volwassenen. Daarnaast heb ik me ook verdiept in neurologische stoornissen. Inmiddels ben ik met veel plezier werkzaam als Logopedist bij ‘Loes Selten instituut voor stem en keel’.

 

E: marieke@loesselten.nl

Marjolein Klaassen

Logopedist gespecialiseerd in het behandelen van stem- en keelklachten

 

Tijdens mijn opleiding Logopedie raakte ik in het bijzonder gefascineerd door de stem. De stem is namelijk erg belangrijk voor mensen. Om mensen weer op weg te helpen als de stem het af laat weten, of wanneer deze niet past bij hoe iemand zich voelt, vind ik het mooiste aan ons vak. Ik heb de kans gekregen me hierin verder te ontwikkelen. In eerste instantie als stagiair bij ‘Grooten en Selten Stemtherapie’ en inmiddels ben ik werkzaam als Logopedist bij ‘Loes Selten instituut voor stem en keel’.

 

Inmiddels heb ik ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling van stem- en keelklachten. Ook heb ik gewerkt met diverse neurologische problematiek, waaronder stem- en spraakherstel na een beroerte. Deze kennis en ervaring neem ik mee in mijn werk voor de praktijk. Mijn persoonlijke doel is om bij de intake zo breed mogelijk naar de cliënt te kijken, zodat we deze snel de juiste kant op kunnen helpen.

 

E: marjolein@loesselten.nl

MAAK EEN AFSRPAAK

BEL 026-848 26 38